torsdag, juni 19, 2008

Dåpspresang

I vår vart eg tante til ei nydeleg lita jente. For eit par veker sidan vart ho døypt, og som ein del av dåpspresangen strikka eg denne jakka. Mønsteret er frå Elizabeth Zimmermann si bok "Knitter's Almanac". Eg har sett fleire versjonar av den rundt omkring på ravelry og i ulike bloggar, eg strikka den i finull.

Ellers vil eg takke for koselege kommentarar på forrige innlegg, det er kjekt å vere tilbake! :)

13 kommentarer:

 1. Guri. Nå ble jeg virkelig glad over å se deg. Jeg har avnet dine flotte bilder og mange prosjekter. Og grattis med magenurket. Så spennende!

  SvarSlett
 2. beautiful sweater!!!

  SvarSlett
 3. Så at du hadde skrevet hos feen, så godt å se at du blogger igjen! Flott babyjakke og smekker. :) Velkommen tilbake!

  SvarSlett
 4. Nydlig jakke! Litt overskudd har du ser jeg!

  Snur opp ned på hele huset nå. Storejentene mine maler hyller, og vi andre flytter og planlegger endringer her og der..

  kjekt, men jeg må tåle litt rot mens vi holder på..

  SvarSlett
 5. Nydelig jakke! Har skjønt at du er flink med hendene dine også, det er dessverre ikke jeg...

  SvarSlett
 6. Kom på at du kanskje ikke vet om Norske Interiørblogger som er ei side der vi har fått bloggroll, dvs, at alle som legger inn nye innlegg kommer opp! Da er det lett å finne de som kommer med nye innlegg. Se link blandt mine favoritter , og skriv en kjommentar på forrige lørdagsinnlegg, så blir du lagt til---hvis du vil da!!

  SvarSlett
 7. Så morosamt! Først ein gang fant eg tilfeldig "I et hus i en hage" Og så deg, kikka innom sikkert i eit år før eg begynnte å blogge sjølv. Så brått var du borte!.. og så var du her att! Så koos!
  Då kan eg jo halde fram med å kikke innom!!:)

  SvarSlett
 8. Å så kjekt. Har no sjekka om det ikkje snart vart liv i bloggen igjen. Kjekt å fylgje med deg...
  klem frå sig

  SvarSlett
 9. Jøss, nå er eg sååå glad. Tenkte på deg då eg malte gangen før i dag (etter at eg hadde sett kommentaren din), at guri kor eg sakna deg i bloggverda. Men så er du her. Og med baby i magen. Gratulera så kjempemasse! Klem frå Linda

  SvarSlett
 10. Hei. Du kjenner nok ikke meg, men du var en av de først bloggene jeg begynte å lese. Les andres blogger i ca et år før jeg startet selv. Er veldig glad for at du er tilbake. Har vært innom noen ganger for å se om du kanskje hadde startet opp igjen.
  Lykke til med svarngerskapet.
  Ha en velsignet god helg :)

  SvarSlett
 11. Så nydeleg jakka vart, ei flott dåpsgåve. Kjekt å sjå at bloggen din er attende, han er så koseleg å lese. Elles gratulerer så mykje med den lille på veg.

  SvarSlett
 12. Takk skal du ha :) det var hyggelige ord å få. Du det var ei nydelig babyjakke som du har strikka. Har så lyst til å lære meg å strikke en gang. Må vel bare prøve. Så gøy med baby i magen. gratulerer med det. skjønner godt det kan være slitsomt med 2 utenom i tillegg.
  Ha i flott (avslappende) helg :)

  SvarSlett
 13. Å nå ble jeg glad ! Hjertelig velkommen tilbake og gratulerer så mye med den lille som er på vei :)
  Jeg har savnet bloggen din og de vakre bildene dine veldig masse. Rett som det har vært, har jeg vært innom her og håpet på at du skulle få tilbake blogglysten *smil*

  SvarSlett